Kalender

Voordracht 'Zorg rond het levenseinde'

Datum: Maandag, 20 April 2020

Uur: 14:00 - 16:00
Locatie: Staf Versluys Bredene, Kapelstraat 76België beschikt over een goede wetgeving rond het levenseinde, de wet op de patiëntenrechten, de euthanasiewet en de wet betreffende palliatieve zorg. Goede informatie is essentieel. LEIF wil met die informatie dichter naar de bevolking gaan, ook in Bredene.

Dokter Frank Declercq komt op maandag 20 april een voordracht geven in het Staf Versluyscentrum met als thema ‘Zorg rond het levenseinde’.

Als coördinerend Leif-arts geeft hij informatie rond levenseindekeuzes en het in orde brengen van de nodige documenten. Hij wil op een laagdrempelige wijze ondersteuning bieden bij het uitklaren van de vele vragen rond het levenseinde. Deze voordracht is een initiatief van de Bredense Senioren Advies Raad in samenwerking met de gemeentelijke sociale dienst. Volgende thema’s komen die namiddag aan bod: donorschap, begrafenis, schenking lichaam aan de wetenschap, negatieve wilsverklaring en wilsverklaring euthanasie”
Een organisatie van Sociaal Huis Bredene.
• Vooraf inschrijven verplicht via de Sociale dienst : 059/33.97.70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.