Kalender

AFGELAST - Coronaproof Tafelen voor LEIF

Datum: Vrijdag, 27 November 2020

Uur: 19:00
Locatie: Salons Denotter, Torhoutsesteenweg 76 in ZedelgemVoorzitter André Van Nieuwkerke en dokter Luc Proot nodigen u namens het hele team van harte uit op de jaarlijkse benefiet ten voordele van de werking van LEIF West-Vlaanderen in het licht van een waardig levenseinde.
Deze editie is uiteraard coronaproof: zowel de bediening als de tafelschikking volgen nauwgezet de Covid 19 – voorschriften.
Onze informatieve en medische dienstverlening ten bate van burgers, patiënten en zorgverstrekkers breidt ondertussen voortdurend uit. Met dank aan onze vele goed opgeleide, vrijwillige medewerkers.
En, het hoeft geen betoog: in deze coronatijden, wordt ons ideaal van zelfbeschikking danig op de proef gesteld. LEIF is meer dan ooit nodig. In deze editie van Tafelen voor LEIF komt onze Provinciale Medische Dienst Uitklaren Levenseinde aan bod. LEIFarts Luc Proot en LEIFnurse Ria Depauw geven ons wat toelichting en inzichten mee, vanuit hun bijzondere praktijk.
Zoals elk jaar rekent het LEIFteam op uw komst.

MENU
Ontvangst met Cava Mistinguett Brut/fruitsap vergezeld van culinair wachtbordje: Carpaccio van wilde zalm/dilleroom/komkommer/krokantje/ansjovismayo
***
Soepje van flespompoen/room espuma/kervel pluksels
***
Roll-up van grietfilet/karnemelkstampers/groene aspergetips/kokoscurrysausje ***
Filet van eendenborst/Bigaradesaus/zalf van knolselder en pot-au-feu van groentjes/pommes rissolées
***
Panna cotta/vanille en limoen/gel mandarijn/kersenijs
***
Koffie/thee met versnaperingen
Prijs inclusief wijnen, bieren, water en frisdranken: 78 euro pp

RESERVEREN
Reserveren kan bij Paula Christiaens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
0478 53 15 57. De boeking is pas definitief na storting op BE65 0359 8339 1596 van LEIF West-Vlaanderen met vermelding van naam en aantal aanwezigen. Groepsreservatie is mogelijk tot tafels van 10 personen.

Bekijk de flyer