Kalender

AFGELAST - Lopen voor LEIF - kerstloop Brugge

Datum: Vrijdag, 11 December 2020

Uur: 19:30
Locatie: De Brug, Centrum voor het Vrije Denken, Hauwerstraat 3AWij ontvingen het nieuwsbericht dat de organisator van de kerstloop samen met de Burgemeester van Brugge beslist heeft dat de Kerstloop in zijn bestaande vorm dit jaar NIET zal plaatsvinden. Zo is er dit jaar evenmin een Lopen voor LEIF.
Er is wel een alternatief voorgesteld en goedgekeurd nl. een FREE RUN / WALK waar de mensen individueel of in hun bubbel de omloop kunnen afleggen al joggend, lopend of wandelend wanneer het hun past in een tijdspanne van 4 dagen, van woensdag 09 december tot en met zaterdag 12 december. Meer info op https://www.lopenvoorhetgoededoel.be/nl/Kerstloop
 
Aanvankelijke info over het event:
 

Op vrijdag 11 december gaat de 10e editie van de Kerstloop door in Brugge. 6 of 10 km lopen in een feestverlichte stad. De start is op de Markt om 19.30u voor de 6 km en om 20u15 voor de 10 km. De aankomst is op de Burg.

Sedert 2015 is LEIF West-Vlaanderen 1 van de goede doelen van de kerstloop in Brugge. Zoals voorbije jaren zoeken we een aantal sportievelingen die deze wedstrijd speciaal voor LEIF West-Vlaanderen willen meelopen, met een LEIFhesje, om LEIF te steunen en meer zichtbaarheid te geven.

Trek dus die loopschoenen aan en doe mee!

Het aantal deelnemers aan de kerstloop wordt dit jaar omwille van corona beperkt tot 400 mensen op de 6 km en en 400 mensen op de 10 km. Terwijl er normaal gezien 5000 mensen kunnen deelnemen. Daarom zit er ook een beperking in het aantal plaatsen dat LEIF West-Vlaanderen heeft gereserveerd. Dat zijn 22 plaatsen op de 6 Km en 8 plaatsen op de 10 Km, in totaal 30 plaatsen. Dus snel inschrijven als LEIFloper is de boodschap.

Inschrijven als LEIFloper kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Geef je naam, het aantal km en je geboortedatum door.
We schrijven de lopers als groep in en betalen ook de deelnamekost voor de groep aan de organisator.

Elke LEIFloper dient zijn inschrijvingsgeld te storten op de rekening van LEIF West-Vlaanderen. De deelnamekost voor de kerstloop als LEIFloper is 12 euro zowel voor de 6 als voor de 10 km.
Rekeningnummer LEIF West-Vlaanderen: BE44 0016 8405 0645 - BIC: GEBABEBB.

We verzamelen voor de start als groep in De Brug, Centrum voor het Vrije Denken. Dan worden de borstnummers en LEIFhesjes uitgedeeld. Praktische info hierover wordt na inschrijving meegedeeld. Graag uiterlijk op vrijdag 13 november inschrijven als LEIFloper.

Douchen na de wedstrijd zal dit jaar niet mogelijkheid zijn. Er worden geen douches voorzien door de organisator (mag niet voor evenementen wegens corona) en de LEIFlopers zullen ook niet kunnen douchen in De Brug. 
Alle info over deze loopwedstrijd in Brugge: www.lopenvoorhetgoededoel.be