Kalender

Theatervoorstelling Kramp over euthanasie

Datum: Vrijdag, 22 Oktober 2021

Uur: 20:00 - 22:00
Locatie: De Grote Post OostendeDe grote dag is aangebroken. Bloemen, kleren, gasten, ... Het beste is niet goed genoeg voor Dochter. Moeder draaft heen en weer. Vader zoekt die ene foto. Ondertussen schreeuwt de babyfoon om aandacht. Moeder zorgt, Vader zoekt. De Dokter wacht. Maar Vader gaat niet mee. Wat is er toch met Dochter?

Kramp.

Wat met Vader en Moeder zonder Dochter? Waarom uit hij zich niet? Waarom houdt zij zich niet in? Als het leed stopt met het leven, blijft het voor wie leven blijft.

Kramp.

Verdriet is een taal die geen ander begrijpt. Tenzij de Liefde?

Kramp grijpt je naar de keel. Met een ontroerend verhaal over de verscheurende keuze van een negentienjarige dochter, die de ouders helemaal verandert. Laat je meevoeren in een vertoning over ziekte, euthanasie, verdriet, rouw en liefde.

 Vzw De Dakbroeders presenteert i.s.m. deMens.nu dit toneelstuk in drie bedrijven van auteur en regisseur Felix van den Broeck met Karlijn Sileghem en Kurt Defrancq in de hoofdrollen. 

Tickets aan 16 euro via https://www.uitinoostende.be/activiteiten/detail/5729/kramp-theatervoorstelling-met-kurt-defrancq-en-karlijn-sieleghem

Deze voorstelling gaat in première op 22 oktober in De Grote Post ism VLC De Geuzetorre Oostende. Info over tickets binnenkort beschikbaar. 

Ook op 29 oktober in CC De Leest Izegem.