Kalender

Praatgroep naastbetrokkenen over euthanasie bij ondraaglijk psychisch lijden

Datum: Dinsdag, 25 Januari 2022

Uur: 18:30 - 20:30
Locatie: huisvandeMens Brugge, Hauwerstraat 3COok al wil je begrip hebben voor de situatie, toch kan het psychisch lijden van iemand om wie je geeft heel wat teweeg brengen bij jezelf. Aanvaarding brengt ook verdriet en onmacht met zich mee. Soms bots je in je eigen omgeving op onbegrip of heb je het gevoel dat je je verhaal niet kwijt kan. Misschien wil je zelf meer nabij zijn, maar loop je daar tegen grenzen aan. Soms denk je dat enkel wie meemaakt wat jij meemaakt, kan begrijpen wat je voelt.

In deze praatgroep krijg je de ruimte om in een veilige context je ervaringen te delen met andere lotgenoten. Er is plaats voor jouw ervaringen, voor je gedachten en emoties, voor jouw vragen en bekommernissen. De erkenning en herkenning van elkaars verhaal kan troost bieden en hopelijk nieuwe kracht geven.

Begeleiding
Britt Finaut en Ilse Rotsaert, medewerkers Huis van de Mens Brugge

Inschrijving
Heb je interesse om deel te nemen? Stuur dan een mailtje naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een medewerker neemt dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Prijzen
Lid € 3,00
Niet-lid € 6,00

Meer info
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Organisatie

Similes in samenwerking met
HuisvandeMens Brugge

Dit is een bijeenkomst speciaal voor naastbetrokkenen. Om een veilig gevoel te bewaren tijdens het delen van persoonlijke verhalen laten we geen studenten die deelnemen in functie van hun opleiding toe.