Kalender

Tafelen voor LEIF

Datum: Vrijdag, 20 Mei 2022

Uur: 19:00
Locatie: Salons Denotter, Torhoutsesteenweg 76 in ZedelgemDe coronacijfers dwongen ons om de benefiet die gepland was op 26 november 2021 niet te laten doorgaan. Daarom werd de benefiet uitgesteld naar vrijdag 20 mei 2022. Hopend op veiligere, comfortabelere en gezelligere omstandigheden op dat moment.
Wie inschreef voor Tafelen voor LEIF op 26 november '21 is automatisch ingeschreven voor 20 mei '22, je hoeft niet opnieuw in te schrijven. Wie zich op 20 mei niet kan vrijmaken, diende dit te melden of kan dit nog melden en krijgt het inschrijvingsgeld terug. Richt hiertoe een mailtje aan penningmeester Martine Meganck via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. cc Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Was je nog niet ingeschreven voor Tafelen voor LEIF op 26 november '21 en wil je graag deelnemen op 20 mei  '22 dan kan je reserveren bij Paula Christiaens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0478 53 15 57.
De boeking is pas definitief na storting op BE65 0359 8339 1596 van LEIF West-Vlaanderen met vermelding van naam en aantal aanwezigen.
Groepsreservatie is mogelijk tot tafels van 10 personen. 
 
MENU

Ontvangst met Cava Mistinguett Brut/fruitsap vergezeld van culinair wachtbordje:
Ceviche van wilde zalm/gel van dille/peterselieolie
***
Soepje van Mechelse asperges met versnipperd bieslook
***
Op vel gepocheerde heekfilet/coulis van bladspinazie/groene asperge
***
Traag gegaarde diamanthaas/sausje van rozemarijn/Provençaals groentetaartje/pommes dauphine
***
Bonbon van karamel/biscuit/crumble/framboos
***
Koffie/thee met versnaperingen
 
Prijs inclusief wijnen, bieren, water en frisdranken: 78 euro pp
 
In deze Tafelen voor LEIF komt het Provinciale Team Uitklaren Levenseindevragen aan bod. LEIFarts Luc Proot en LEIFnurse Ria Depauw geven ons toelichting, met inzichten vanuit hun bijzondere praktijk.