Op vrijdag 26 november 2021 kon Tafelen voor LEIF niet doorgaan door corona. Het event werd verplaatst naar vrijdag 20 mei. 
Het was een geslaagde editie! Bekijk het fotoverslag
  
In deze editie kwam het Provinciale Team Uitklaren Levenseindevragen aan bod. LEIFarts Luc Proot en LEIFnurse Ria Depauw geven ons toelichting, met inzichten vanuit hun bijzondere praktijk.
 
Het menu van deze voorbije editie:
 
MENU
Ontvangst met Cava Mistinguett Brut/fruitsap vergezeld van culinair wachtbordje:
Ceviche van wilde zalm/gel van dille/peterselieolie
***
Soepje van Mechelse asperges met versnipperd bieslook
***
Op vel gepocheerde heekfilet/coulis van bladspinazie/groene asperge
***
Traag gegaarde diamanthaas/sausje van rozemarijn/Provençaals groentetaartje/pommes dauphine
***
Bonbon van karamel/biscuit/crumble/framboos
***
Koffie/thee met versnaperingen
Prijs inclusief wijnen, bieren, water en frisdranken: 78 euro pp