juli 04
2022

Steun LEIF West-Vlaanderen met de aankoop van champagne. Actie ten voordele van de goede doelen van de kerstloop in Brugge. 

Naar aanleiding van de volgende editie van de Brugse Unicars Kerstloop, dit jaar op zondag 11 december, bracht LOPEN VOOR HET GOEDE DOEL opnieuw een champagne uit met een gepersonaliseerd Kerstloopetiket en een speciale Kerstloopcapsule. De champagne wordt verkocht ten voordele van de goede doelen van de Kerstloop. Sedert 2015 is LEIF West-Vlaanderen 1 van die goede doelen. De andere zijn dit jaar de Brugse basisschool Spermalie, vzw Viro, VI-GE Noordzee en De Passer. 
 
De kostprijs voor een fles bedraagt 25 euro. Wie een fles aankoopt via LEIF West-Vlaanderen schenkt rechtstreeks alvast 4 euro aan LEIF West-Vlaanderen. Verder steun je de andere goede doelen en ook zal een winst van de verkoop van de champagne uitzonderlijk dit jaar gaan naar een paar gezinnen die erg getroffen zijn door de watersnood in Wallonië van nu al een jaar geleden, waar de toestand nog steeds schrijnend is.
 
Hoe bestellen?
Via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Hoe betalen?
Het bedrag storten op de rekening van LEIF West-Vlaanderen: BE44 0016 8405 0645 met vermelding "champagneverkoop kerstloop".
 
Hoe afhalen?
Je bestelling kan je afhalen in het Levenshuis (LEIF West-Vlaanderen), Koningin Elisabethlaan 92, 8000 Brugge na afspraak via 050 34 07 36 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.