sept 09
2020

11-09-2020

Dit najaar vindt opnieuw de jaarlijkse benefiet ten voordele van de werking van LEIF West-Vlaanderen in het licht van een waardig levenseinde plaats. Op vrijdagavond 27 november in Salons Denotter in Zedelgem. Hier vind je het menu en de info om te reserveren terug.

Deze editie is uiteraard coronaproof: zowel de bediening als de tafelschikking volgen nauwgezet de Covid 19 – voorschriften.
Onze informatieve en medische dienstverlening ten bate van burgers, patiënten en zorgverstrekkers breidt ondertussen voortdurend uit. Met dank aan onze vele goed opgeleide, vrijwillige medewerkers.
En, het hoeft geen betoog: in deze coronatijden, wordt ons ideaal van zelfbeschikking danig op de proef gesteld. LEIF is meer dan ooit nodig. In deze editie van Tafelen voor LEIF komt onze Provinciale Medische Dienst Uitklaren Levenseinde aan bod. LEIFarts Luc Proot en LEIFnurse Ria Depauw geven ons wat toelichting en inzichten mee, vanuit hun bijzondere praktijk.Contact

André Van Nieuwkerke, voorzitter LEIF West-Vlaanderen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - T 0486 14 74 54