Nieuwsbrief Leif West-Vlaanderen

Nieuwsbrief Leif West-Vlaanderen

nieuwsbrief editie 27

 20/5/21

leif-west-vlaanderen-logo.png

Nieuwsbrief

Laatste nieuws 

Vernieuwd LEIFplan 

Het LEIFplan werd vernieuwd. Je vindt hierin alle wettelijke wilsverklaringen, ruime info over palliatieve zorg, hoe je een moeilijk gesprek kan voeren en nog veel meer. 

 

Actie Palliatieve Zorg

Tegelijk met het vernieuwde LEIFplan werd op 6 mei de Actie Palliatieve Zorg voorgesteld. Dit initiatief ontstond naar aanleiding van het eindrapport het palliatief debat van Kom op tegen Kanker en is een samenwerking tussen Netwerk Levenseinde, Coda, Forum Palliatieve Zorg en LEIF. Actie Palliatieve Zorg wil een informatie- en ondersteuningsplatform zijn om de kennis rond palliatieve zorg te bundelen. 


Moreel lid worden van LEIF

Naast financiële steunverlener kan je nu ook moreel lid worden van LEIF, zo versterk je het maatschappelijk belang van onze vereniging en kunnen we harder wegen op het beleid. 

 

Brugge draait om mensen

LEIF West-Vlaanderen - LEIFpunt Brugge werkt mee aan een warm, solidair en zorgzaam Brugge als partner in het project 'Brugge draait om mensen'. Ook het CGSO is partner. De campagne rond het project is recent gestart. 

 

Jaarverslag 2020

Elk jaar stoppen we heel wat tijd en energie in het jaarverslag. Het geeft heel wat informatie over ons. De geïnteresseerden kunnen het online inkijken of een gedrukte versie bekomen in het Levenshuis in Brugge. 

 

Brochure dienstverlening

Wist je dat we handige gedrukte brochure hebben met een volledig overzicht van alle locaties in de provincie waar wij actief zijn? Je kan ook steeds zo'n brochure ophalen in het Levenshuis in Brugge. Verwittig wel eerst je komst. 

 


Dienstverlening LEIFpunten

‍We attenderen op deze recente wijzigingen:

 

LEIFdienstverlening huisvandeMens in Oostkamp

VC De Molensteen, Gemeenteplein 1 

 

Aangepast telefoonnummer voor afspraken: 050 34 07 36

 

Zitdag De Panne

Vindt sinds kort plaats in een andere zaal in De Boare: De Korre, Koningsplein 1 (ipv Jip-lokaal)

 

 

Zitdag Bredene 

LEIF opereert niet verder vanuit het Sociaal Huis in Bredene. De LEIFzitdag vindt er niet meer plaats. Evenwel kunnen geïnteresseerden nog steeds terecht in het Sociaal Huis voor informatie rond voorafgaande zorgplanning, zij nemen dit zelf op. Of kunnen zij een afspraak maken om langs te komen op de LEIFzitdag in Oostende, in het Stadhuis, via 0471 68 20 24 (bereikbaar elke werkdag van 9 tot 16u). De zitdagen daar zijn elke 1ste en 3de donderdag van 9u tot 12u en van 17u15 tot 19u30. Er is ook de LEIFdienstverlening van het huisvandeMens in VLC De Geuzetorre Oostende. Kijk voor alle info op het overzicht van de dienstverlening LEIFpunten.


Activiteiten

Digitaal praatcafé

Donderdag 27 mei 2021

Tafelen voor LEIF

Vrijdag 26 november 2021

Theatervoorstelling 'Emily, such fun'

Zaterdag 11 december 2021


Indien je wenst uit te schrijven, dan kan dat hier

Volg ons ook op

logo-west-vlaanderen.png