Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Nieuwsbrief Leif West-Vlaanderen

Nieuwsbrief Leif West-Vlaanderen

nieuwsbrief editie 37

‍20/12/2023

leif-west-vlaanderen-logo.png

Nieuwsbrief

Nieuwjaarsboodschap Voorzitter LEIF West-Vlaanderen

image

Beste sympathisanten,

Terwijl het onwaardig sterven nog steeds een actueel thema is, zowel in Oekraïne, Gaza, talrijke Afrikaanse landen als op de Middellandse Zee, blijft LEIF in West-Vlaanderen het waardig sterven koesteren als uiting van menselijke omarming en solidariteit.

In de ogen van toxische leiders en monotheïstische religies staat zelfbeschikking bij levenseindezorg gelijk aan ontsnappen aan het totalitaire denken. In die zin is het recent verschenen boek 'Operatie Kerk' van Walter Van Steenbrugge een eyeopener.

In 2023 viert LEIF in Mechelen zijn 20-jarig bestaan met lezingen over het versterken van de burger als toekomstige patiënt. Ter gelegenheid hiervan wordt ook een postuum eerbetoon...


Lees meer

Laatste nieuws 

imageTafelen voor LEIF 2023 - een geslaagde avond voor een goed doel

De opbrengst van Tafelen voor LEIF komt ten goede aan de informatieve en medische dienstverlening van LEIF West-Vlaanderen.

LEIF West-Vlaanderen wil dan ook alle aanwezigen van harte bedanken voor hun steun. Dankzij jullie bijdrage kunnen wij onze dienstverlening rond een waardig levenseinde blijven aanbieden.

Noteer alvast de nieuwe datum in uw agenda!

De volgende editie van Tafelen voor LEIF vindt plaats op vrijdag 29 november 2024.

We hopen u dan weer te mogen verwelkomen!



Lopen voor LEIF editie 2023

Dank aan alle sportievelingen die de 12de editie van de kerstloop in Brugge op vrijdag 8 december meeliepen voor LEIF!
 
 
 

image

imageSteun LEIF West-Vlaanderen

LEIF staat voor LevensEindeInformatieForum en werd in 2003 opgericht door professor Wim Distelmans. LEIF wil iedereen de kans geven om na te denken over een waardig levenseinde.

In West-Vlaanderen organiseert LEIF zitdagen op meer dan 20 locaties. Tijdens deze zitdagen kunnen mensen terecht voor informatie en advies over onderwerpen als euthanasie, palliatieve zorg en voorafgaandelijke zorgplanning.

LEIF wordt gerund door een team van goed opgeleide, niet-betaalde vrijwilligers. Zij geven hun tijd en energie om anderen te helpen.

LEIF in West-Vlaanderen ontvangt via de Vlaamse overheid een werkingssubsidie. Deze middelen dekken echter maar gedeeltelijk onze werking

U kunt met een gift...


Lees meer

Copyright © 2021 LEIF West-Vlaanderen. Alle rechten voorbehouden.


Koningin Elisabethlaan 92, 8000 Brugge

050 34 07 36 - info@leifwestvlaanderen.be

www.leifwestvlaanderen.be


Ondernemingsnummer: 0500.763.686 

Indien je wenst uit te schrijven, dan kan dat hier

Volg ons ook op

logo-west-vlaanderen.png