sept 12
2019

13-09-2019

Binnenkort kunnen mensen met vragen omtrent waardig levenseinde en voorafgaande zorgplanning terecht op een LEIFzitdag in het Dienstencentrum Biezenbilk in Oudenburg, elke 1e woensdag van de maand. De eerste zitdag is op 6 november.

LEIF West-Vlaanderen opereert vanuit LEIFpunten in Brugge, Roeselare, Oostende en Kortrijk en bouwt stelselmatig haar dienstverlening uit met LEIFzitdagen verspreid over heel de provincie, nu ook met een bijkomende zitdag in Oudenburg.

Elke eerste woensdag van de maand kan je langskomen tussen 14 uur en 17 uur in het Dienstencentrum Biezenbilk, Ettelgemstraat 24 in Oudenburg. Dit op afspraak via 059 40 19 95 (bereikbaar elke werkdag van 9 uur tot 16 uur). Een deskundig LEIFmedewerker beantwoordt al je vragen en maakt je wegwijs in de verschillende documenten. Voor je afspraak kan je het LEIFplan bij je apotheek alvast opvragen en inkijken.

De dienstverlening is laagdrempelig en kosteloos. We geven antwoorden vanuit onze ervaring in de specifieke materie inzake levenseindebeslissingen en de wetgeving daar rond. LEIF West-Vlaanderen werkt samen met de palliatieve netwerken, mutualiteiten, de Praatcafé’s Kom op tegen Kanker, de huizenvandeMens, sociale huizen, het brede sociaal-culturele veld, ziekenhuizen, woonzorgcentra, artsen,...

Patiënten, hun familie en hun artsen met vragen rond het levenseinde kunnen terecht bij het team Uitklaren Levenseindevragen West-Vlaanderen (Provinciaal Medisch Team), via tel 0471 83 90 10 (bereikbaar elke werkdag van 10u tot 12u). De medische consultaties vinden plaats in Brugge.Contact:

  André Van Nieuwkerke
     voorzitter LEIF West-Vlaanderen
   0486 14 74 54
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

leifzitdag tielt