Kalender

Lopen voor LEIF

Datum: Vrijdag, 03 December 2021

Uur: 19:30 - 22:00
Locatie: Brugge, huisvandeMens, Hauwerstraat 3AOp vrijdag 3 december 2021 gaat een volgende editie van de Kerstloop door in Brugge. 6 of 10 km lopen in een feestverlichte stad.. De start zal, en dat is nieuw, plaats vinden op ’T ZAND met om 19.30 uur de start voor een 6 Km en om 20.15 uur voor een 10 Km. De aankomst zal voor iedereen plaats vinden op de Burg. 
Sedert 2015 is LEIF West-Vlaanderen 1 van de goede doelen van de kerstloop in Brugge. Zoals voorbije jaren zoeken we een aantal sportievelingen die deze wedstrijd speciaal voor LEIF West-Vlaanderen willen meelopen, met een LEIFhesje, om LEIF te steunen en meer zichtbaarheid te geven.  
Trek dus die loopschoenen aan en doe mee!

Inschrijven als LEIFloper kan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef je naam, het aantal km en je geboortedatum door. We schrijven onze lopers als groep in en betalen ook de deelnamekost voor de groep aan de organisator. 
De deelnamekost als LEIFloper voor de kerstloop is 12 euro zowel voor de 6 als voor de 10 km. Elke LEIFloper dient zijn inschrijvingsgeld vooraf te storten op de rekening van LEIF West-Vlaanderen: BE44 0016 8405 0645 - BIC: GEBABEBB. 
We verzamelen voor de start als groep in het huisvandeMens vanaf 18u30, dan worden de borstnummers en LEIFhesjes uitgedeeld. Graag uiterlijk op vrijdag 12 november  inschrijven. Traditiegetrouw voorzien we na de inspanning een welverdiend hapje en drankje achteraf in het huisvandeMens.  

Bekijk de flyer

Alle info over deze loopwedstrijd in Brugge: www.lopenvoorhetgoededoel.be