Kalender

Lopen voor LEIF

Datum: Zondag, 11 December 2022

Uur: 19:15
Locatie: huisvandeMens Brugge, Hauwerstraat 3COp zondag 11 december 2022 gaat een volgende editie van de Kerstloop door in Brugge. 6 of 10 km lopen in een feestverlichte stad. De start en de aankomst zullen plaats vinden op ’T ZAND met om 19.15 uur de start voor een 6 Km en om 20.00 uur voor een 10 Km.
Sedert 2015 is LEIF West-Vlaanderen 1 van de goede doelen van de kerstloop in Brugge. Zoals voorbije jaren zoeken we een aantal sportievelingen die deze wedstrijd speciaal voor LEIF West-Vlaanderen willen meelopen, met een LEIFhesje, om LEIF te steunen en meer zichtbaarheid te geven.
Trek dus die loopschoenen aan en doe mee!
Inschrijven als LEIFloper kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk op zondag 20 november. Geef je naam, het aantal km en je geboortedatum door. We schrijven onze lopers als groep in en betalen ook de deelnamekost voor de groep aan de organisator.
De deelnamekost als LEIFloper voor de kerstloop is 12 euro zowel voor de 6 als voor de 10 km. Elke LEIFloper dient zijn inschrijvingsgeld vooraf te storten op de rekening van LEIF West-Vlaanderen: BE44 0016 8405 0645 - BIC: GEBABEBB.
We verzamelen voor de start als groep in het huisvandeMens, Hauwerstraat 3C, vanaf 18u, dan worden de borstnummers en LEIFhesjes uitgedeeld. We voorzien na de inspanning een warm soepje, versnaperingen en drankje in het huisvandeMens.
Vergeet niet tijdig in te schrijven!
Alle info over deze loopwedstrijd in Brugge: www.lopenvoorhetgoededoel.be